O nama

Dozvolite da se ukratko predstavimo onako koliko to slike i riječi dozvoljavaju. Bit će nam drago ukoliko budemo imali priliku sarađivati. Za detaljnije informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Misija

Naša misija je pružiti najbolji kvalitet svojim klijentima.

Vizija

Osigurati prirodni balans i podići svijest o "zelenoj" drvnoj industriji. Što znači za svako stablo koje se iskoristi u proizvodnji osigurati zamjensko zasađeno u prirodi.

Vrijednosti

Snažno zagovaramo angažman mladih ljudi, odgovornih, predanih i dosljednih. Također želimo istrajati na kvalitetu i odgovornosti prema klijentima ali prije svega na dobrim ljudskim vezama i odnosima.

woody slika šuma sa oblacima

O nama

Firma „Woody“ d.o.o. Osmaci osnovana je 2018. godine i nalazi se u Capardama, opstina Osmaci u istocnom dijelu Bosne i Hercegovine. Svoje poslovanje zapocinje sa pet zaposlenih, mahom mladjih ljudi, te kao takvo preduzece od samog pocetka nastojimo ka razvitku i pogledu na buducnost. Iako se nalazimo u ekonomski izrazito nerazvijenoj sredini imamo veliki potencijal za uspjesno poslovanje i brz razvoj nase firme. Bavimo se preradom i trgovinom drvnih proizvoda: ogrjevno drvo, drva za potpalu, rezane gradje i sl. Do 2021. godine smo poslovali na 900m2 zakupljenog poslovnog prostora, ali zbog povecane potraznje nasih proizvoda i brzeg razvijanja same firme odlucili smo se da kupimo vece zemljiste i izgradimo sve potrebne objekte za efikasnije poslovanje. Projekat je zapocet pocetkom 2021. godine, a planirani zavrsetak je do kraja iste godine.

Ponosni smo vlasnici FSC™ sertifikata (FSC-C159899)

Woody FSC certifikat

Zašto birati nas?

Pogledajmo neke od osobina koje smo razvili kroz godine rada

Efikasna usluga

Biti efikasan u poslu danas je od ključne važnosti. Nastojimo našim klijentima pružiti uslugu onda kada im stvarno treba a ne kada nama to odgovara.

Uslužno osoblje

Naši zaposlenici shvataju važnost kvalitetnih poslovnih i međuljudskih odnosa.

Kvalitetna ponuda

Za sve naše klijente obezbjedili smo najbolji kvalitet proizvoda. Vaše zadovoljstvo naš je najveći uspjeh.

Široka dostupnost

Dostupni smo kako širom Bosne i Hercegovine tako i u velikom broju evropskih zemalja.

Uspješnih projekata
I više zadovoljnih klijenata
Zadovoljnih lica
Zasađenih stabala